уторак, 13. фебруар 2018.

Српска застава на Равној Романији поново се виори

Застава Републике Српске на планини Романији поново је подигнута данас на Равној романији, а сутра у сриједу, 14. фебруара, испод заставе представници Удружења која су учествовала у постављању заставе издаће заједничко саопштење и послати поруку и вандалима који су  сруђили јарбол на кме је застава стоји.


Оштро осуђујемо вандалски чин рушења заставе на Романији, коју су поставили ветерани елитних јединица Војске Републике Српске и Полиције Републике Српске„, наводи се у саопштењу овог удружења "Гарда Пантери" из Бијељине.
Сутра, поред заставе, бивши припадници специјалних јединица ВРС, на челу са командантом Легендом, даће званично саопштење и послати заједничку поруку у вези многих безбједносних ризика по Републику Српску у последње вријеме. Јасна порука биће упућена и онима који су срушили јарбол са заставом.
Постављање заставе Републике Српске на Романији организовала удружења ветерана „Гарда Пантери“, „Вукови са Дрине“, „Бели вукови“, „Специјална полиција Илиџа“, „Гарда Шековићи“, „Вукови са Вучијака“, „Мандини лавови“, „Пеша“ и Удружење „Част отаџбине“ из Београда.

FacebookViberTelegramWhatsAppTwitte