среда, 18. октобар 2017.

KРУГ – Официјелни Трибуте то ЕKВ банд 27.октобра у Нишу

Традиционално, сваке године на јесен, група KРУГ – Официјелни Трибуте то ЕKВ банд из Београда сачињен од бивших чланова ЕKВ и њихових пријатеља наступа у Нишу, одајући почаст прерано преминулим Милану Младеновићу, Маргити Стефановић, Бојану Печару и Ивици Видовићу.

Овога пута група KРУГ у оквиру своје јесење турнеје управо креће из Ниша у петак, 27.октобра у клубу Феедбацк од 22х и водиће Вас уживо кроз магију Миланових песама, што из ране фазе свирајући нумере Шарла Акробате, што из најкреативнијег периода култне Екатарине Велике.

Постава групе KРУГ која ће наступити у Нишу: Марко Миливојевић (ЕKВ) – бубњеви, Драгиша Ускоковић Ћима (ЕKВ) – бас гитара, Дејан Томовић Томке (Вампири) – клавијатуре, Немања Дашић (Вампири) – гитара и вокал.

Могући су и гости изненађења, али о томе конкретније у наредним информацијама за медије.

Kруг је настао у пролеће 2006. године. Основан је као фузија музичара, чланова оригиналне поставе Екатарина Велика са пријатељима из генерацијски сродних бендова који су више од две деценије на музичкој сцени Београда.

Ово је први концерт групе Kруг у оквиру предстојеће турнеје. После Ниша, ове године ће Kруг – Трибуте то ЕKВ наступити у Београду, Загребу, Сарајеву, Тузли, Мостару, итд.

Иначе, група KРУГ је у мање – више сличној постави наступала у Нишу 7 пута у периоду од 2009 – 2016.године и сви концерти су били унапред распродат.
Извор:грађанин.рс