петак, 6. фебруар 2015.

Престављена застава Европског омладинског олимписког фестивала

Данас је у Сарајеву и на Јахорини представљена заставе Европског омладинског олимписког фестивала, којом свечано почињу припреме за одржавање Зимске олимпијаде младих 2017.године на Јахорини,осталим планинама и спортским објектима, гдје су се одржавале 14,зимске олимписке игра у Сарајеву 1984.године.

Ова спортска манифестација је највећа и најзначајнија послије олимпијаде одржане у Сарајеву,како за градове организаторе тако и за Републику Српску и Федерацију БиХ.
Како је већ писаона на порталу Пале ливе,промоцију заставе за петак већ су најавили градоначекници Источног Сарајева Самарџић и Федеративног Сарајева Комшић,пошто ови градови заједнички организују предстојећи Зимску олимпијаду младих.
Учествују такмичари узраста од 15-18 година.
Како је то данас изгледало на Палама можете погледати овдје.

Вјерујемо да ће до почетка Омладинске олимпијаде све бити спремно за одржавање исте јер је то у интересу Руководстава оба града као организатора и да је ова манифестација прилика да покажу свијети да могу међусобно добро сарађивати у интересу просперитета својих становника и развијања позитивних међусобних односа.