субота, 12. јул 2014.

ПРАВОСЛАВНИ БУТИК НИШ

Ниш стварно има пределе и улице које тек требате упознати и људе који се баве врло занимљивим предузетништвом, у чему су веома успешни.
Поглед из ул.12 српске бригаде на део Ниша
Имамо част да представимо Милана Митровића са Палилуле из улице 12.српске бригаде бр 26 власника предузимачке радње ПРАВОСЛАВНИ БУТИК, који се првенствено бави израдом мантија и одежди за Свештенике од најквалитетнијих грчких материјала.
Део производног асортимана




Поред Милана упослена су још три радника.
 

Контакт
12. Српске Бригаде 26
18000 Ниш

тел. +381 18 593 802
моб. +381 63 500 599

prvi.pravoslavni.butik @gmail.com
                                                         radno vreme 09.00 - 19.30
                                                                                    subotom:      9.00 - 15.00

Себе представљају на овај начин,а нас су увјерили својом услугом и тиме што Милан на својој ФБ страници има велики број Свештеника са којима сарађује,који неизмерно верују у њихов квалитет,вредност у раду и скромност у очекивању.

А када кренете улицом Здравке Вучковић према Основној школи "Коле Рашић" можете уживати у још једном панорамском погледу на Ниш.
и по киши

ЉЕПОТА,РАДОСТ,НЕСРЕЋА,ТУГА-Наш живот

Oд четвтака баш заредале годишњице 10.јула рођен је НИКОЛА ТЕСЛА, мада неко рече да и неко има љубимца са истим именом,али свак има своје, с чим стаје пред огледало.

На јучерашњи дан 11.јула,петак рођен је Краљ ПЕТАР ПРВИ КАРАЂОРЂЕВИЋ,Наша Црква празновала Свете мученике и исповеднике митрополије дабробосанске,оне који пострадаше за веру Православну и отачаство на подручију Подриња и других делова око реке Дрине и шире,а чији потомци на Петровдан 1992.године,када се празнују Апостоли Петар и Павле свесно, или по инструкцијама и наговору других, допринели да се догоди 11.јули 1995.године и све манипулације везане за тај догађај,а које ништа добро никоме нису донеле осим одређеним појединцима. 
Нажалост,што се види по могућем прихватању овакве иницијативе.
У потпуности подржавамо ставове да је усвојени Закон у вези некох догађаја, парцијалних везаних за Подриње у потпуности неприхватљив,без обзира на наметнуте ставове међународне заједнице и појединих представника неких Институција.

Искрено верујемо да ће доћи време када ће се обелодатити истина о свим догађајима и да ће одговорни без обзира коме припадају и над гим су извршили недела одговарати.
Да је тако урађено и раније много онога што се дешавало у прошлости на том подручију не би се догодило,а ако се не учини лако се може десити да се поново догоди.
Не дај Боже!