субота, 11. јануар 2014.

Нада умире посљедња

Завршава се полако ова 2013. Српска година,ова календарска почела прије 11 дана,дочекана у Београду испред Скупштине заједно са Цецом,на осталим трговима није било толико људи на свим концертима заједно.
Сад или су Београђани много сиромашни или остали естрадни умјетници не вриједе колико једна Цеца.
Божић је протекао већ традиционално у кућној атмосфери како и доликује.

Чека се и дочек Српске нове године,још један разлог за опште народно славље и бјежање од свакодневних проблема.
Постадосмо стручњаци у "ударању бриге на весеље".

Слушам како се омладина припрема да излази по Дискотекама у нашем граду.

Пошто је финансиска ситуација таква каква јесте смислили су по њима оригиналан начин да мање пара потроше,попију код куће по неку ракију и крену у Дискотеку.
Е у том грму лежи зец што је већ Српски  приповједач ставио у пословицу "послије треће се не броји",па умјесто да уштеде како су замислили,потроше много више него што су планирали.

Младост лудост,али нији им ни замјерити,ништа корисно не радимо за већину њих,осим за оне који су се угнијездили у неку политичку странку,и живе од нашег пореза.
 Њима цвјетају руже или се бар тако чини?

Него да оставимо мало омладину на миру и погледамо истини у очи,јер раде то што смо радили ми некада,а шта ми радимо сада?

Кривимо власт и руководства за све,а ми смо их довели ту гдје јесу.

Полтронима смо допустили да се докопају неких позиција са којих не могу или неће, ништа  корисно да ураде,али могу великој већини својим полтронским понашањем да загорчају живот.

Најгора је ствар што се ти исти не желе мијешати у свој посао ког су се докаопали,али у сваком тренутку се брину како ће потрошити плате које добијају од пореза обвезника,чијим су гласовима дошли до позиција на којима се налазе.

Просте народне масе због којих би требало да су сви ту, увијек праве исте грешке, за своје представнике изаберу погрешне људе или им управо такви одговарају.

На крају се поставља питање да ли се мјесто дешавања може примјенити на Ниш,Српско Сарајево или било који други град.
Ту одлуку препуштам вама.
Лићно вјерујем да ће сутра бити боље,јер нада задња умире.