петак, 1. август 2014.

СРПСКИ ТАКСИСТИ НЕ МОГУ У САРАЈЕВО

Неспорно је да је било оправданог огорчења када је Б.Изедбеговић у Српском Сарајеву на бициклистичкој трци коју су заједнички организовали Српско и Федеративно Сарајево покушао да промовише јединствено Сарајево из простог разлога јер је много невине крви проливено управо захваљујући сличнима као што је и именовани.

Међутим власти Федеративног Сарајева својим одлукама свесно или не забијају нож у леђа Изедбеговићевој пропагандној активности као и много пута до сада.

Тако је било и овог пута.

Одлучили су да таксистима из Српског Сарајева забране да са такси ознакама на возилима и муштеријама у возилима улазе на подручје Федеpативног Сарајева.

Хвала им на тој одлуци јер то само доказује стварност да постоји и Српско Сарајево оно које су створили Сарајевски Срби који су да би заштитили своје животе и биолошки опстанак морали да напусте своја огњишта и дођу на подручје садашњег Српског Сарајева или оду даље.

На последњој седници  одлуком Скупштине Српског Сарајева уведена је реципрочна мера за таксисте из Федеративног Сарајева што у потпуности било неопходно ради заштите интереса такси превозника са подручјима Српског Сарајева.

Нема коментара:

Постави коментар