субота, 12. јул 2014.

ЉЕПОТА,РАДОСТ,НЕСРЕЋА,ТУГА-Наш живот

Oд четвтака баш заредале годишњице 10.јула рођен је НИКОЛА ТЕСЛА, мада неко рече да и неко има љубимца са истим именом,али свак има своје, с чим стаје пред огледало.

На јучерашњи дан 11.јула,петак рођен је Краљ ПЕТАР ПРВИ КАРАЂОРЂЕВИЋ,Наша Црква празновала Свете мученике и исповеднике митрополије дабробосанске,оне који пострадаше за веру Православну и отачаство на подручију Подриња и других делова око реке Дрине и шире,а чији потомци на Петровдан 1992.године,када се празнују Апостоли Петар и Павле свесно, или по инструкцијама и наговору других, допринели да се догоди 11.јули 1995.године и све манипулације везане за тај догађај,а које ништа добро никоме нису донеле осим одређеним појединцима. 
Нажалост,што се види по могућем прихватању овакве иницијативе.
У потпуности подржавамо ставове да је усвојени Закон у вези некох догађаја, парцијалних везаних за Подриње у потпуности неприхватљив,без обзира на наметнуте ставове међународне заједнице и појединих представника неких Институција.

Искрено верујемо да ће доћи време када ће се обелодатити истина о свим догађајима и да ће одговорни без обзира коме припадају и над гим су извршили недела одговарати.
Да је тако урађено и раније много онога што се дешавало у прошлости на том подручију не би се догодило,а ако се не учини лако се може десити да се поново догоди.
Не дај Боже!

Нема коментара:

Постави коментар