среда, 25. јул 2012.

РУСКИ ДОБРОВОЉАЦ КОЈИ ЈЕ ИЗГУБИО ОКО НА КОСОВУ ОТВАРА НАМ ОЧИ

Albert Andiev http://facebook.com/​albert.andiev25.07.2012

Већ дуже времена Викиликс објављује тајне депеше из разних амбасада широм света. Наравно да ни ми нисмо изван тога, чак шта више! За разлику од других држава, специфичност наших министара, председника, председника влада, опозиционих лидера и осталих бандидоса је велеиздаја. Једноставно је скоро немогуће пронаћи неког од врлих нам представника државе (како позиционих тако и опозиционих) а да се не утркује са другима колико ће наудити националним интересима српског народа. И док нам је рецимо, привреда по конкурентности у групи са, Бурундијем, Чадом, Хаитијем, Анголом,..., ови наши фантоми се и не баве не кризом, не ничим корисним за род и државу коју представљају и бесомучно пљачкају, него веле-издајом! Аферим соколови!
Неко би казао, народ се не буни, мир влада, лепота. Опет, неко други ће рећи, `испод мира триста вира` итд. Рекао бих да је код нас уврежена једна велика историјска заблуда, а то је да смо ми бунтован народ. Можда неки делови (Херцеговци, Крајишници,...), остали - тешко. Позваће се на I, II српски устанак, Тимочку буну, II св. рат,...! I српски устанак није подигао народ, него кнезови због турске сече, па када је дошло до њихове главе, а они устанак! II исто кнезови. Тимочку буну, радикали на челу са Николом Пашићем и Пером Тодоровићем. Пера је заглавио робију а Никола побегао, тако су оставили народ на милост и немилост краљевим топовима. Никола Пашић се касније вратио, када се нагодио са краљем и направио тајне договоре са будућим краљем, да би касније увео Србију у Југославију и постао велики државник (кукала нам мајка!). II св. рат (у Србији), сада се већ тачно зна, пошто су отворени архиви, да су га подигли енглески шпијуни подкупивши све страначке прваке у Србији (наведени су тачни износи колико је примила КПЈ, колико ДС, радикали,...)-туге ли наше!
Карактеристика садашњих властодржаца Србије је да више и не примају новац за веле-издају, него то раде добровољно, борећи се за наклоност белосветских моћника. Њихови мотиви су нам јасни, мотиви њихових слугу и послушника у Србији исто тако, нису ми само јасни мотиви нашег народа, који све то зна, трпи и толерише.
Не могу а да овом приликом не цитирам Андрићеве речи о народу: ``Сувише је овај народ патио од нереда, насиља и неправде, и сувише навикао да их подноси са подмуклим роптањем или да се буни против њих, већ према временима и околностима. Између злоковерних осветничких мисли и повремених побуна пролази им горак и пуст век. За све друго они су неосетљиви и неприступни. Понекад се човек пита да није дух већине балканских народа заувек отрован и да можда никад више неће моћи ништа друго до једно: да трпи насиље или да га чини...“

(``Важни помагач експанзији аустријске привреде на средње и источно-европске државе су биле аустријске банке.``, Др Кристоф Шнајдер, вођа одељења за економску политику привредне коморе Аустрије.)
Версус
(``Да није пара ЕУ, Србија би се угушила.“ Секретар удружења банака Србије, Верољуб Дугалић (плаћеник ситно-шићарџијског менталног склопа.)

Интервју ``нашег експерта``је бледа копија памфлета из АГИТПРОП-овских времена, чији је он очигледно реликт. Сам текст је потпуно безвредан и очигледно наручен из неког од центара моћи, које сам Дугалић представља.
Ова два наслова сам супроставио, ради изоштравања и сликовитог представљања политике уништења домаћег банкарског сектора и привредног система Србије у режији ``експерта`` типа и калибра: Динкић, Лабус, Јелашић, Калановић, Дулић-Марковић,...У Кораку већ дуго времена пишемо о томе да, страним банкама у Србији није стало да развијају нашу привреду (јер ако би то радиле, правиле би конкуренцију домицилној индустрији-индустрији земаља из којих долазе).
Динкић&компани О.Д. су учинили толико лошег за Србију и српски народ, да би им уместо министарско-секретарских столица више приличила електрична столица.